Solimar Aquamarine

Isl Crete Chania Greece
isl. Crete-Chania

Camere

Facilitati camere: aer condiționat centralizat, TV prin satelit, televizor Smart, mini-frigider, duș, uscător de păr, telefon direct, internet Wi-Fi contra cost, balcon / terasă. Superior Double/Twin Pat dublu sau 2 paturi de o persoană. Superior Double/Twin Private Pool Pat dublu sau 2 paturi de o persoană, piscină privată. Family Suite Dormitor și living. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană, canapea. Family Suite Private Pool Dormitor și living, canapea, piscină privată. Superior Suite Private Pool SV Dormitor și living, canapea, piscină privată, vedere la mare. La sosire în toate camerele: apă minerală, halate de baie și papuci, un set de cafea / ceai (reînnoite zilnic), prosoape de plajă - se schimbă zilnic. Curățenie zilnică in camere, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe săptămână.

Mese

Mese Mic dejun, prânz și cină în restaurantul principal.
Mic dejun 07:30-10:30 (american)
Micul dejun târziu 10:30-11:00 (continental)
Prânz 12:30-15:00
Cina 18:30-21:30 În timpul prânzului și la cina băuturi locale: vin, bere, băuturi ușoare, sucuri.
Serii tematice - de 3 ori pe săptămână.
Pachet la prânz - în loc de prânz sau de cină (cu rezervare in prealabil). Restaurant à la carte 18.30-21.30
Alegere din meniu (meniul predefinit) a la carte în loc de cină - 1 dată pe săptămână, cu rezervare in prealabil. Baruri
Barul de la piscină 10:30 -18:00
Roof Garden 18:00 -24:00 Băuturi: cafea, ceai, băuturi ușoare, sucuri, bere locală, vin, cocktailuri, băuturi alcoolice. Gustări (în funcție de condițiile meteorologice)
11:00-18:00 gustări reci, salate, pizza, prajituri, sandvișuri, fructe, cafea, băuturi alcoolice și nealcoolice. Informatii suplimentare În camere, la sosire - apă minerală, halate de baie și papuci, set de baie, un set pentru prepararea cafelei / ceaiului (zilnic completat - cafea, ceai, zahăr, lapte). Gratuit: prosoape de plajă, șezlonguri și umbrele lângă piscină și pe plajă, dușuri lângă piscină, colț de internet, tenis de masă, internet Wi-Fi în camere și zone publice, parcare. Contra cost: un bar pe plaja (Kandina) - 10:30-18:00, mic dejun în cameră, check-out târziu, babysitting, mini market, lecții de tenis, internet de mare viteză, spălătorie, jocuri electronice, băuturi de marcă, șampanie, bere importată. Pentru copiii cu vârste între 5 și 12 ani: piscină pentru copii, tobogane, loc de joacă, mini-club, scaune înalte în restaurant, pătuț pentru copii (la cerere).
La sosire, oaspeții primesc o brățară Silver All Inclusive la recepție, care trebuie purtată pe tot parcursul sejurului. Lista serviciilor oferite oaspeților de conceptul "Premium All Inclusive" 
Brățară de aur - Gold Braselet Servicii suplimentare la programul Silver All Inclusive (toate cele de mai sus sunt incluse). 1. Mic dejun VIP în restaurantul a la carte sau pe terasa lângă piscină 07:30-11:00 (rezervare cu o zi mai devreme)
2. Restaurant a la carte - Alegeți din meniu pentru cină (de 2 ori pe săptămână) - rezervare cu o zi mai devreme. Selecție de vinuri îmbuteliate, bere, băuturi răcoritoare.
3. Baruri
Barul de la piscină 10:30-18:00 și grădina pe acoperiș 18:00-24:00
Selecție de băuturi alcoolice importate de marcă, vinuri la sticlă, băuturi răcoritoare, vin spumant (în pahare), cocktail-uri.
4. În camere: o sticlă de vin la sosire, mini-bar (reînnoit zilnic - apă, băuturi răcoritoare, bere), set de baie luxos, set de cafea / ceai (reînnoit zilnic), internet de mare viteză în camere.
5. Mic dejun în cameră 07:30-11:00 (continental) - rezervare cu o zi mai devreme.
!!! Administrația hotelului își rezervă dreptul de a efectua anumite modificări în program fără avertizare prealabilă!
Distanta fata de mare: 150 m

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Solimar Aquamarine, Creta, Grecia