Situat în Skala Marion (Thassos), Villa Smaro se află la 150 m de plaja Skala Maries și oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și terasă în aer liber. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Fiecare cameră dispune de mașină pentru preparare cafea sau ceai și fierbător Camerele confortabile de la Villa Smaro sunt dotate cu pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat și Tv. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Toate camerele spațioase de la Villa Smaro au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce oferă un plus de confort. În fiecare unitate de cazare există o bucătărie utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. De asemenea, sunt disponibile o zonă de luat masa și un cuptor pentru prepararea mâncărurilor. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon.

Villa Smaro este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de sesiuni de pescuit.

Copiii au la dispoziție cărți și DVD-uri. Pentru cei mai mici Villa Smaro oferă pătuțuri și servicii de babysitting.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Megas Alexandros din Kavala, situat la o distanță de 32 km.

vezi mai multe

Transport autocar;

7 nopti cazare;

Masa in functie de varianta de cazare aleasă;

Insotitor de grup;

Asistență turistică locală.

vezi mai multe

Biletul de ferryboat - 12 euro/pers. dus-intors;

Asigurare COVID (storno + medicala);

Taxele de intrare la obiectivele turistice si programele optionale;

Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client. Aceasta diferă ȋn funcție de clasificarea hotelului și destinație. Mai multe detalii ȋn agenție);

Alte taxe si cheltuieli personale

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Iasi catre VILLA SMARO, Thasos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate