Hotelul Sirines este situat in partea de sud a insulei Thassos, in Potos, la doar 80 de metri de malul marii si la 150 de metri de centrul statiunii, oferind cafenele si restaurante.
Hotelul Sirines ofera studiouri si apartamente cu balcoane mari si chicineta. Hotelul dispune de piscina cu sectiune pentru copii, jacuzzi, bar la piscina, receptie si parcare vizavi de hotel. La sfarsitul lunii iulie 2018, hotelul a adaugat 6 Miasonette cu vedere la munte sau la mare, unele cu 1 dormitor, iar altele cu 2 dormitoare. Miasonettele cu un dormitor sunt compuse dintr-o camera de 35 de metri cu o canapea extensibila dubla si o canapea extensibila, balcon, chicineta, baie si un dormitor la etaj mare de 12 metri cu un pat dublu separat cu perdea neagra, etajul 4, lift, mare. vedere, pentru 2-5 persoane. Miasonettele cu 2 dormitoare sau apartamentele-maisonette sunt formate dintr-o camera de 50 de metri cu o canapea extensibila dubla si doua paturi, balcon, chicineta, o toaleta, un WC si o baie, doua dormitoare la etaj de 25 de metri cu un pat dublu fiecare. separat cu perdea neagra, etajul 4, lift, vedere la munte pentru 4-6 persoane.

vezi mai multe

Autocar Charter Thassos Tur 2024 Bucuresti - Thassos; Autocar Charter Thassos Retur 2024 Thassos - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Roman catre SIRINES - Potos, Thasos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate