Descriere: Laokasti Villas este un complex de 3 stele ce detine 17 studiori, apartamente si vile spatioase si confortabile construite in stil traditional si care ofera servicii excelente. 
Localizare: Laokasti Villas este situat in localitatea cea mai pitoreasca si frumoasa a insulei, in Oia, vestita pentru apusurile de soare cele mai fotografiate. Complexul este localizat la 16 km de aeroport, 11 km de capitala Thira si la 19 km de portul Athinios. Complexul se afla la 10 minute de mers pe jos de zona de promenada cu stradute inguste, galerii de arta, magazine, taverne si cafenele. 
Dotari camere: Laokasti Villas detine camere superioare de 22mp pentru 2 persoane, suite pool view de 25 mp pentru 2 persoane, deluxe suite de 48 mp pentru 4 persoane si maisonette de 40 mp pentru 3 persoane. Camerele au vedere la mare, la piscina sau la gradina. Toate sunt dotate cu balcon sau veranda, aer conditionat, seif, wifi, telefon, TV satelit, bucatarie utilata, baie cu uscator de par.
Facilitati hotel: Complexul Laokasti Villas pune la dispozitia turistilor receptie 08:00-24:00, wifi, piscina cu bar, salon, restaurant cu bucatarie greceasca, roof garden, mini Spa cu sauna, jacuzzi, terapie cu masaj si tratamente de infrumusetare, parcare.  
Pagina web: https://www.laokasti-santorini.com/en/index.php
Clasificarea oficiala: 3 stele
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
-  3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
-  4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - SANTORINI 2023 Bucuresti - Santorini; Taxe de aeroport; Avion SANTORINI - OTOPENI 2023 Santorini - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Laokasti Villas (Oia - Santorini) , Santorini, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate