Hotelul White Lagoon ofera conditii excelente de cazare. Regimul de circuit inchis, sistemul de masa all inclusive bogat si diversificat, facilitatile multiple atat pentru copii, dar si pentru adulti si nu in ultimul rand serviciile de calitate, atrag in fiecare an, in primul rand familiile cu copii, dar si turistii dornici de liniste, relaxare si o vacanta de vara cat mai placuta la malul marii.

Descriere :

White Lagoon este un hotel ce ofera conditiile excelente de cazare, regimul de circuit inchis, sistemul de masa all inclusive bogat si diversificat, facilitatile multiple atat pentru copii dar si pentru adulti si nu in ultimul rand serviciile de calitate, atrag in fiecare an in primul rand familiile cu copii, dar si turistii dornici de liniste, relaxare si o vacanta de vara cat mai placuta la malul marii.


Localizare :

Este situat la 8km de Balchik, intr-un loc pitoresc, chiar pe malul marii, zona fiind renumita pentru cadrul natural nealterat, apa limpede si curata, intrarea lina in mare si coastele stancoase.


Website:

https://whitelagoon.bg/


Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitie receptie, 2 restaurante, un restaurant principal si unul a la carte pe plaja, lobby bar, beach bar, piscina pentru adulti si pentru copii, loc de joaca pentru copii, minimarket, teren multifunctional pentru tenis si fotbal, sala de fitness cu echipament Techno Gym, Aerobics, lectii Yoga, scena pe plaja pentru spectacole si animatie de seara; amfiteatru, conexiune internet Wi-Fi pe intregul teritoriul complexului, sezlonguri si umbrele la plaja si piscine (gratuit).


Facilitati camere:

Complexul ofera cazare in 2 cladiri nou construite pe plaja avand o capacitate de 226 studiouri si apartamente mobilate elegant si 2 cladiri noi in Park ce au 70 de camere duble. Toate camerele dunt dotate cu baie cu dus, aer conditionat, TV satelit, balcon, mini bar. Studiourile ofera si chicinete.Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă, doar că, în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimensiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

- Transport autocar

- Cazare si masa conform ofertei

- Taxele de statiune

vezi mai multe

- Asigurarea medicala/storno

- Alte taxe si cheltuieli personale

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre WHITE LAGOON, Kavarna, Bulgaria