LOCALIZARE
Hotelul reprezinta o afacere de familie construita in frumoasa si romantica zona Ladiko Rhodos, cunoscuta si sub numele de Anthony Quinn. Zona reprezinta o combinatie frumoasa de munte si mare. Golful Ladiko este la 150 m si Golful Anthony Quinn la 500 m. 

FACILITATI
Plaja: plaja Traganou se afla la aproximativ 3 km de hotel.
Parcare gratuita.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi.

RESTAURANT
In restaurantul nou construit Sala Pietra, oaspetii se pot bucura de micul dejun frumos si bogat. La pranz si seara bucatarul restaurantului pregateste mancaruri delicioase si unice.

CAMERE
Hotelul dispune de sase Junior Suite cu piscina privata si vedere la mare, la parter, si 3 suite cu jacuzzi si a doua baie, la primul etaj.

JUNIOR SUITES FOR 2 (25 mp) - capacitate 2 persoane, vedere la mare;
JUNIOR SUITES FOR 2 (30 mp) - capacitate 2 persoane, vedere la mare;
FAMILY SUITES (55 mp) - capacitate 4 persoane, vedere la munte sau mare.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Asistenta ghid; Avion CLJ-RHO Day 2 ID 1635 Cluj Napoca - Rhodos; Taxe de aeroport; ; ; Avion RHO-CLJ Day 2 ID 1636 Rhodos - Cluj Napoca; Package discount; Package commission; .

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Craiova catre Ladiko Suites, Rodos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate