Localizare: Hotelul Bouradanis Village este situat la doar 600 de metri sau la cateva minute de mers pe jos de plaja de nisip auriu din Marmari, care este premiata cu 'Flagul Albastru' de catre Fundatia pentru Educatie Ecologica (FEE).
Hotelul este, de asemenea, aproape de 'Alykes' sau, de asemenea de 'Salt Lake' (protejat de asociatia ecologic Natura 2000).
Facilitati hotel: Se compune din trei cladiri construite dupa arhitectura din Marea Egee, cu o esenta moderna.Un loc minunat in special pentru cei care apreciaza o atmosfera confortabila.
Situat chiar in mijlocul insulei, inconjurat de palmieri si bananieri, este locul perfect pentru a va relaxa la piscina sau pentru a bea o bautura la bar
Facilitati camere: Oaspetii nostri vor fii cazati in studiouri si apartamente confortabile, toate construite in conformitate cu legile stricte de constructie ale Uniunii Europene (UE).

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - KOS 2023 Bucuresti - Kos; Taxele de aeroport; Avion KOS - OTOPENI 2023 Kos - Bucuresti; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Bouradanis Village Hotel (Kos), Kos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate