Berlin-Potsdam-Drezda-Pozsony-Praga 2018 PDF Imprimare Email

 

BERLIN-POTSDAM-DREZDA-POZSONY-PRÁGA

 

MAGYAR NYELVU PRIVAT CSOPORT, KERES UTASTARSAKAT
KB. 10 HELY SZABADON
INDULAS NOVEMBER 29-EN, 4 NAP

 
       

1 nap. Indulas Nagyvaradrol hajnali 3-4korul (indulas hetebe ertestijuk utasainkat, az idojarasi es utviszonyok szerint). (Nagyarad-Praga~800 km). Megallo Pozsonyba, Szlovakia fovarosaba, ahol latogatjuk az Ovarost, Vidric kapu, Szt Marton Katedralis, Mihalykapu, Foter, stb. Rovid Szbadido. Folytatjuk utunkat Csehorszag fele. Pragat latogatjuk, az Ovaros Ter fele vesszuk az iranyt, ahol megtekintjuk a kovetkezo latnivalokat: Orloj, Regi Varoshaza, Foter, Tyn Templom, kimegyunk a Moldva partra, ahol csodalatos panorama tarul elenk, a Karoly Hid es a tul oldalon a Hrad (vár). Rovid szabadido, majd elszallasolas Pragaba, egy 3-*os szallodaba.

2 nap. Indulas Nemetorszag fele. Szaszorszag fovarosat, Drezdát látogatjuk kb 3 órat, gyalogos városnézés, Frauenkirche, a II-ik Világháborúba lebombázott protestáns templom, amit csak a rendszerváltás után épitették újjá, a csodaszép Elba part, a Választó fejedelmek palotája, Semperoper, majd a hires Zwinger múzeumot látogatjuk. Rovid szabadido. Berlin fele indulunk (~190 km). Kb 4 órás panorámás-leszállásos városnézes; Berlin talán legnagyobb atrakciója a berlini fal maradványai, ami nagyszer?en emlékeztet a hideg háborús, keleti blokkra; Posdamer Platz, Reichstag, Magdenburg Kapu, Checkpoint Charlie, ami a keleti és nyugati blokk közötti átkel? volt. Elszallasolas 2ej Berlinben, egy 3-*os szallodaba.

3 nap. Indulunk Potsdam felé, ahol a hires Sanssouci, II Hohenzollern Frigyes nyári palotáját látogatjuk, amit egy sz?l?skert közepébe épittetett a 18ik században. Visszaterunk Berlinbe, ahol a Reichstag epulet kupolajaba megyunk fel (személyi adatokat beiratkozásnál le kell adni hogy fel tudjunk menni ingyenesen a kupolába! Személyi másolat elegend?) Majd 1-2 muzeumot ajanlunk az 5bol, ami a Muzeumok szigeten vannak; szabad ido.

4 nap. Indulas hazafele. Rövid megáló a Sachsische Schweiz természetvédelmi területen, ami a szász-germán pogány törzs menedéke illetve kúltikus imahelye volt, vedett sziklák között az Elba fölött. Folytatjuk utnkat, erkezes Nagyvaradra keso ejjel. (Berlin-Nagyvarad~1135 km).

 

Reszveteli dij: 220 euro/fo vagy 1040 lej

 

Az ar tartalmazza:

- 3 ej szallas reggelivel gyengebb 3* szallodakba, bufe reggelivel ( 1 ej Praga, 2 ej Berlin)

- szallitast autobusszal, nemet utdij
- magyar nyelvu idegenvezetes, az iroda reszerol

Az ar nem tartalmazza:
-
a belepodijakat: Zwinger 10 euro; a Sanssouci palota, idegenvezetessel: 12 euro, beiratkozasnal kell befizetni!
- Illetve a tetszes szerinti berlini muzeumok, 8-10 euro/muzeum ( a helyszinen)
- betegbiztositast vagy CAS kartyat

Transzfer jaratot mas varosokbol minimum 4 fo eseten tudunk biztositani, kulon felar elleneben.

Irodank fenntartja a program sorrendjenek modositasahoz valo jogat, vagy a program tartalmanak megvaltoztatasat ha ez mindenkepp szukseges.

Tovabbi informaciok es beiratkozas a Galatea Travel utazasi irodanal, telefon 0359 401401

 

Vizitatori Online

Avem 61 vizitatori online
Banner
Banner
Banner
Banner