Weekend lung la Praga de Sf. Maria PDF Imprimare Email

 

WEEKEND LUNG LA PRAGA

de Sfanta Maria

Descarca


 

Praga-Bratislava-Dresda-Sachsiche Schweiz-Pestera Punkva

 

Ziua 1. Plecare din Oradea la orele 05:00, pe ruta Oradea-Budapesta-Bratislava-Praga~820 km. Popas la Bratislava, capitala Slovaciei, unde vizitam cetatea si orasul vechi cu Poarta Sf. Mihail, Catedrala de Incoronare, Piata Orasului Vechi. Timp liber in centru. Ne continuam drumul spre Praga, unde ne cazam, 3 nopti la acelasi hotel.

Ziua 2. Mic dejun. Vizitam Praga, Orasul de Aur, sau Orasul celor 100 de turnuri - Castelul cu Straduta Aurarilor, Palatul Regal, Biserica Sf. Gheorghe, Catedrala Sf. Vit. Participam la schimbul de garda in castel. Coborâm pe Strada Nerudova apoi trecem Podul Carol spre Piata Orasului Vechi, unde admiram Biserica Tyn, Biserica Sf. Nicolae, Vechea Primarie, Orologiul. Program liber. Cazare.

Ziua 3. Timp liber la Praga sau excursie optionala in Saxonia (Germania), locul de bastina a tribului saxonilor, Sachsische Schweiz, azi un loc deosebit de pitoresc pe malul Elbei, cu formatiuni stancoase si legende pagane. Urmeaza Dresda, vechea capitala a Saxoniei, distrusa in II Razboi Mondial, dar recladita ca si simbol al reconcilierii de dupa razboi. Vizitam Palatul Zwinger – Pinacoteca – colectia de picturi a printilor electori ai Saxoniei, colectia de Portelan de Meisen, casa de opera Semperoper, Biserica Frauenkirche, recladita piatra cu piatra dupa liberalizarea regimului si unificarea Germaniei. Timp liber pe malul Elbei. Cazare la acelasi hotel in Praga.

Ziua 4. (Praga-Punkva-Bratislava-Oradea-900 km) Dupa mic dejun pornim spre casa cu oprire la Pestera Punkva, superba pestera carstica situata langa Brno. Vizita pesterii include o vizita pietonala si plimbare cu barca pe raul subteran. Întoarcere spre casa. Sosire în tara noaptea.


Data de plecare

Tarif standard in camera dubla (avans 30%)

Tarif Early Booking

> 31.03.17 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>15.02.17 (avans 50%)

12.08.2017

159 euro

150 euro

145 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 15 euro

Supliment camera single: 30 euro

BONUS CLIENT FIDEL: LOCURI PREFERENTIALE

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 15 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE IN AUTOCAR PENTRU INSCRIERI PANA LA 31.01.2017

Tariful include:

- transport cu autocar clasificat international de 3*

- 3 nopti cazare la hotel 3* in Praga, cu mic dejun bufet, in camere duble sau triple.

- ghid turism din partea agentiei

Tariful nu include:

- intrarile la obiectivele turistice din program: Tur ghidat in Castelul Hluboka: 11 euro; tur ghidat in Castelul Praghez: 12 euro/adult, Pestera Punkva: 12 euro), Excursia optionala la Dresda-Sachsische Schweiz: 30 euro, minim 30 persoane, sau tariful se recalculeaza; Dresda-Palatul Zwinger: 10 euro

- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii). Mentionam ca locurile preferentiale se acorda doar pana la randul 6 pe ambele parti.

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar

Ora de imbarcare

Orasul de imbarcare

Locul de imbarcare

Tarif

05:00

Oradea

Tudor Vladimirescu Nr. 4 

de la ag. Galatea Travel

Gratuit

02:00

Cluj-Napoca

Bila Manastur

15 euro

01:20

Turda

Teatru, Bld Matei Basarab

25 euro

00:00

Tg. Mures

OMV, Str. Gh. Doja

25 euro

01:30

Baia Mare

OMV, Bld Independentei

25 euro

02:30

Satu Mare

MOL, Drumul Careiului

20 euro

03:00

Carei

MOL, Bld. 25 Decembrie

15 euro

02:30

Zalau

MOL, Bld Mihai Viteazu

15 euro

02:40

Arad

OMV Centura, Calea Zimandului

15 euro

02:00

Timisoara

Parcarea Real, Calea Aradului

20 euro

Tariful transferului este valabil pentru dus si intors, si se realizeaza la minim 4 turisti/traseu; numarul locurilor sunt limitate in functie de marimea mijloacelor de transport (4, 8, 15, 19, 48 locuri).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

Vizitatori Online

Avem 45 vizitatori online
Banner
Banner
Banner
Banner