Paris-Normandia-Valea Loirei-Elvetia 2018 PDF Imprimare Email

Paris-Valea Loirei-Normandia-

Elvetia  

Descarca

 


Munchen-Cascada Rinului-Berna-Geneva-Valea Loirei-Chartres-Caen-Bayeux-Arromanches-Mont St Michel-Honfleur-Giverny-Rouen-Paris-Versailles-Fontainbleau-Reims-Melk

 

   

  

Ziua 1. Pornire din Oradea la orele 00:00 pe ruta Cluj-Oradea-Viena-Munchen~1150 km. Sosire la Munchen, unde urmeaza o plimbare ghidata in zona Isartor, Marienplatz, catedrala, etc. Cazare zona Munchen.

Ziua 2. Ne indreptam spre Cascada Rinului la Schaffhausen, unde avem posibilitatea de a plimba cu barcile in apropierea cascadei. Urmeaza Berna, capitala Elvetiei; vizitam Parcul Ursilor, plimbare prin centrul vechi construit in curbura raului Aare, pana la cladirea Parlamentului. Timp liber. Cazare zona Geneva. (Munchen-Geneva-~600 km)

Ziua 3. Incepem ziua cu vizita la Geneva, scurta oprire la Centrul ONU, oprire pe Malul Lacului Geneva la Jetul de Apa, Parcul Englezesc, Insula Rousseau, Hotel Beau Rivage. Timp liber. Continuam drumul catre Franta. Cazare zona Orleans. (Geneva - Orleans~500 km)

Ziua 4. Pornim spre Valea Loirei si vizitam Chateau Chambord, (exterior) superbul castel de vanatoare al lui Ludovic al XIV-lea, amplasat intr-un peisaj pitoresc, apoi oraselul Blois, cu castelul regal, de unde au pornit multe evenimente importante din istoria Frantei. Ne indreptam spre Chartres. Incepem vizita cu Catedrala de la Chartres, care este loc de pelerinaj din Evul Mediu pana in zilele noastre; catedrala dateaza din sec 12-13 si este renumita pentru vitraliile pastrate din sec 13; renumit este coloritul vitraliilor cu albastru de Chartres. Pornim spre Normandia. Cazare in zona Caen. (Orleans-Blois-Chambord-Chartres-Caen~400 km)

Ziua 5. Vizita Caen, orasul favorit al lui Wilhelm Cuceritorul, care este inmormantat in Abatia St. Etienne. Oprire la Bayeux, pentru a admira faimoasa Tapiterie de la Bayeux, din secolul 11, care ne spune povestea cuceririi Angliei de catre normanzi (mostenire UNESCO). Urmeaza Arromanches, locul Debarcarii in Normandia, evenimentul care a decis soarta II Razboi Mondial – ramasitele portului provizoriu construit de Fortele Aliate si Muzeul Debarcarii. Timp liber la Oceanul Atlantic. (Caen-Bayeu-Arromanches~40 km). Ne indreptam spre Abatia Mont Saint Michel, (Arromanches-Mt St Michel~170 km)construita pe o stanca inalta, locul unde fluxul si refluxul este cel mai spectaculos pe Coasta Vestica Europeana. Vizitam abatia benedictina, apoi ne ramane timp liber pentru masa sau plimbari prin micuta localitate cladita la picioarele sale. Cazare la acelasi hotel la Caen.

Ziua 6. Ne indreptam spre oraselul Honfleur, la revarsarea Senei in Oceanul Atlantic, orasel frecventat de pictorii secolului 19 – plimbare prin portul vechi cu case colorate si optional croaziera pe estuarul Senei spre Oceanul Atlantic. Urmeaza Rouen, capitala Normandiei de Nord; plimbare prin oraselul fermecator cu case de lemn, contrstuctii gotice seducatoare. Catedrala este cunoscuta din picturile lui Claude Monet, care a pictat-o de 30 de ori in diverse faze ale zilei. Timp liber. In drum spre Paris oprire la Giverny, unde vizitam casa si gradina lui Claude Monet, sursa de inspiratie pentru seria de picturi cu nuferi. Cazare Paris 5 nopti.

Ziua 7. Vizita Paris, toata ziua. Ne îndreptam spre Ile de la Cité, unde urmeaza un tur panoramic ghidat cu autocarul. Vizitam: Palatul Primariei, Opera, Sainte Madeleine, Place de la Concorde, Arcul de Triumf, Champs Elysee, Parlamentul, Parcul Tuileries, Palatul Louvre, Palatul Regal, Domul Invalizilor, Panteonul. Dupa masa vizita Cartierul Montmartre, Catedrala Sacre Coeur, Piata Pictorilor, Place Pigalle, timp liber. Seara, croaziera pe Sena.

Ziua 8. Continuam vizita orasului Paris cu autocarul si pietonal: vizitam Catedrala Notre Damme, Sainte Chapelle, Palatul Justitiei, La Conciergerie, Pont Neuf, Cartierul Latin, Muzeul Evului Mediu, Sorbona. Timp liber in Paris pentru vizita la muzeul Louvre, urcare in Turnul Eifel. Cazare Paris.

Ziua 9. Timp liber in Paris pentru vizita muzeelor d'Orsey, George Pompidou si alte muzee sau optional vizita individuala la Disneyland.

Ziua 10. Timp liber in Paris, sau *optional, vizite la Palatul Versailles, resedinta monarhiei absolutiste si Fontainbleau, centru al culturii, literaturii si politicii franceze.

Ziua 11. Parasim Parisul si ne indreptam spre Reims, unde vizitam catedrala ungerii regilor Frantei. Cazare zona Nurnberg. (Paris-Nurnberg~750 km).

Ziua 12. Pornim spre tara cu o scurta oprire la Melk, prima capitala a Austriei, azi abatie si centru cultural de importanta majora in Evul Mediu. Sosire in tara seara tarziu. (Nurenberg-Oradea-Cluj~1150 km)


Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>31.03.18 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>31.01.18(avans 50%)

23.07.2018

655 euro

625 euro

605 euro

Tarif Client Fidel

645 euro

615 euro

595 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 40 euro

Supliment camera single: 250 euro

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 50 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 30.12.2017

  Tariful include:

  -transport cu autocar modern licentiat 3*

  -11 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri/pensiuni 3* sau de tip Ibis/Kyriad, Campanile

  -ghid de turism tot traseul

  -taxele de parcari si de autostrazi, inclusiv taxa de tranzit Germania


  Tariful nu include:

  - taxele de intrare la obiectivele turistice din program: in Paris sugeram abonamentul de muzee (Paris Museum Pass 4 zile-62 euro), taxa Disneyland~58 euro, bilet RER Paris-Disneyland ~8 euro/sens; croaziera pe Sena~15 euro, urcare in Turnul Eiffel~25 euro; Muzeul Debarcarii la Arromanches: 11 euro, Abatia Mont Saint Michel:13 euro, Castelul Blois~10 euro Schaffhausen~5 CHF, Abatia de la Melk~11euro Precizare: taxele de intrare sunt orientative si se pot modifica pe parcursul anului.

  - excursia optioala Versailles si Fontainbleau: 25 euro (minim 25 persoane), cu ghid din partea agentiei pentru explicatii in exterior, intrare cu Paris Museum Pass

  - asigurarea medicala si asigurarea storno (optional)

  - casca audioghid, bacsisurile

  - taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii). Locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/ persoana care se acorda doar in caz de a utocar plin)

  In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.


  Ora de imbarcare

  Orasul de imbarcare

  Locul de imbarcare

  Tarif

  00:00

  Oradea

  Str. T. Vladimirescu nr 4, de la Agentia Galatea Travel

  0

  21:00 (-1 zi)

  Cluj-Napoca

  Sala Sporturilor

  0

  20:20 (-1 zi)

  Turda

  Teatru, Bld Matei Basarab

  15 euro

  18:00 (-1 zi)

  Tg. Mures

  OMV, Str. Gh. Doja

  15 euro

  21:30 (-1 zi)

  Satu Mare

  MOL, Drumul Careiului

  20 euro

  22:00 (-1 zi)

  Carei

  MOL, Bld. 25 Decembrie

  15 euro

  21:30 (-1 zi)

  Zalau

  MOL, Bld Mihai Viteazu

  15 euro

  21:40 (-1 zi)

  Arad

  OMV Centura, Calea Zimandului

  15 euro

  21:00 (-1 zi)

  Timisoara

  Parcarea Real, Calea Aradului

  20 euro

  Tariful transferului este valabil pentru dus si intors, si se realizeaza la minim 4 turisti/traseu; numarul locurilor sunt limitate in functie de marimea mijloacelor de transport (4, 8, 15, 19, 48 locuri)

   

  Vizitatori Online

  Avem 18 vizitatori online
  Banner
  Banner
  Banner
  Banner