Senior Voyage - Conditii de participare PDF Imprimare Email

 

Conditii de inscriere

Senior Voyage

 


Conditiile pentru acest program social sunt conditii speciale si completeaza sau modifica conditiile generale din contractul de comercializare turistica.

 1. Agentia Galatea Travel va recomanda incheierea asigurarii storno, in cazul in care nu s-a incheiat la inscriere touroperatorul nu va accepta nici o derogare de la conditiile de penalizare.

 2. Plata unui avans de 50% la inscriere din suma pachetului achizitionat.

 3. Este obligatoriu copie dupa documentul de calatorie (Carte de identitate/ Pasaport)

 4. Agentia Galatea Travel nu este responsabila daca turistii nu pot fi inbracati de catre compania areiana din cauza unor greseli la numele pasagerilor comunicate gresit de agentul revanzator.

 5. Hotelurile nominalizate pot fi inlocuite cu alte hoteluri din oferta care sa respecte aceeasi categorie de clasificare de 4*.

 6. Dupa emiterea biletelor, adica cu 21 zile inainte de plecare, biletele sunt nerambursabile, nu permit schimbarea numelor si nu permit modificarea rutei de calatorie de catre turist.

 7. Touroperatorul nu raspunde pentru amanarile sau intarzierile de orice fel determinate de indeplinirea formalitatilor solicitate de reprezentantele tarilor de destinatie sau tranzite, cum ar fi eliberarea vizelor cu intarziere si nu datoreaza daune pentru eventualele prejudicii produse turistului de aceste intarzieri.

 8. In cazul anularii unor curse de catre companiile aeriene turistul va fi informat dupa primirea informarii de touroperator si va fi rerutat pe o alta cursa fara nici un cost suplimentar.

 9. Orarul de zbor se poate modifica si trebuie reconfirmat telefonic sau pe mail cu 24 de ore inainte de plecare.

 10. Programul Senior Voyage este marca inregistrata.

 11. Conditiile de penalizare in caz de anulare sunt urmatoarele:

 • 50% din costul excursiei pentru retragere de la data confirmarii pachetului pana la 31 de zile inainte de plecare.

 • 75% din costul excursiei pentru retragerea de la 30 de zile pana la 21 zile inainte de plecare .

 • 100% din costul excursiei pentru retragere sub 20 zile inainte de plecare.

 1. Turistul trebuie as ceara informatii in legatura cu conditiile programului, serviciile incluse.

 2. Participantii la acest program social trebuie sa respecte regula ca cel putin unul din cei doi ocupanti a unei camere duble sa aiba varsta peste 55 ani. Orice derogare de la aceasta conditie se face cu acordul scris al touroperatorului.

 3. Turistii care detin un SENIOR VOYAGE CLUB CARD si se inscriu pentru partaj, iar agentia nu reuseste sa inchida acest partaj, nu vor plati suplimentul de camera single.

 4. Turistii care nu detin SENIOR VOYAGE CLUB CARD care se inscriu pentru partaj si agentia nu reuseste sa inchida acest partaj, vor plati suplimentul de camera single.

 

Vizitatori Online

Avem 39 vizitatori online
Banner
Banner
Banner
Banner