Weekend lung la Venetia autocar PDF Imprimare Email
Descarca  

Weekend lung la Venetia  

de  Rusalii

Ljubljana-Trieste-Venetia-Murano-Verona-Lago di Garda-Predjama-Postojna

Minicircuit si sejur cu 3 nopti si demipensiune in statiunea Lido di Jesolo

 


        


Ziua 1. (Plecare din Cluj la orele 00:00 in 24/25.05!) Plecare din Oradea la orele 03:00 pe ruta Oradea-Budapesta-Trieste-Lido di Jesolo ~1.110 km. Tranzitam Ungaria si Slovenia. Popas in capitala slovena, Ljubljana; plimbara prin centrul vechi – catedrala, primaria, Podul Triplu, timp liber. Sosire in Italia; vizitam orasul Trieste in cadrul unui tur panoramic cu autocarul– Portul, Canal Grande, Piata del Unita, Gara si statuia Sisi; cazare in cursul dupa amiezii la un hotel de 3* din Lido di Jesolo. Timp liber pentru plaja in statiune. Cina la hotel.

Ziua 2. Mic dejun. Vizitam laguna Venetiei cu vaporetto – laguna cu insule pustii si cu insule locuite, adevarate centre urbane ca Murano, Burano, Lido di Venezia, etc. Oprire la Murano, insula producatorilor de sticla – vizitam un atelier de sticlarie si Biserica San Donato. Debarcare in Venetia unde admiram Piazza San Marco cu Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Campanila, Biblioteca Marciana, Turnul cu Ceas, Podul Rialto. Timp liber pentru a ne bucura de frumusetile Orasului Indragostitilor. Cazare si cina la acelasi hotel.

Ziua 3. Zi libera in statiune pentru plaja si odihna, sau *optional excursie toata ziua la Verona, unde vizitam Arena Romana, Casa Julietei, Piazza del Erbe, Piazza dei Signori, Monumentele Scaligera, timp liber; urmeaza Lago di Garda cu o plimbare prin Sirmione si/sau plimbare cu vaporasul pentru un tur al Lacului Garga. Cazare si cina la acelasi hotel. (Lido di Jesolo-Verona-Sirmione: 200 km)

Ziua 4. Mic dejun. Parasim hotelul si ne indreptam spre tara. Oprire in Slovenia, vizitam Castelul Predjama, care comunica printr-un pasaj secret cu pestera carstica de la Postojna, pestera de peste 20 km (vizita ghidata in interiorul castelului si pesterii). Sosire in tara noaptea.

 


Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>31.03.18 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>31.01.18 (avans 50%)

25.05.2018

250 euro

235 euro

225 euro

Tarif Client Fidel

245 euro

230 euro

220 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 euro

Supliment camera single: 45 euro

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport pentru grup 30-39 persoane, 20 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE IN AUTOCAR PENTRU INSCRIERI PANA LA 30.12.2017

Tariful include:

- transport cu autocar clasificat international 3*, taxe de parcari si de autostrazi, taxa de intrare in portul Punta Sabioni (spre Venetia)

- 3 nopti cazare în camere de 2 si 3 paturi cu demipensiune (mic dejun si cina) la hotel 3* în Lido di Jesolo

- ghid turism din partea agentiei

Tariful nu include:

- intrarile la obiectivele turistice din program se achita la fata locului si sunt optionale, Venetia: taxa vaporas:15 euro, Palatul Ducal~18 euro, Castelul Predjama si Pestera Postojna-bilet combinat~30 euro.

  • *excursia optionala la Verona si Lacul Garda: 35 euro, numar minim 25 persoane (include transport autocar, taxe de intrare in orase si taxe parcari, ghid turism din partea agentiei); croaziera la Sirmione: 8 euro

- ghid local în orasele vizitate (optional)

- casti pentru audioghiduri, bacsisurile

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, pe ambele parti, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 5 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin.

Guvernul Italiei a inceput in anii precedenti introducerea de taxe de statiune la hotelurile din anumite orase. In cazul in care, aceste taxe se introduc pe parcursul anului 2018 si in localitatea Lidodi Jesolo, pentru grupuri, clientii vor achita aceste taxe, direct la receptia hotelului.

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar


Ora de imbarcare

Orasul de imbarcare

Locul de imbarcare

Tarif

00:00

Oradea

Str. T. Vladimirescu nr 4, de la Agentia Galatea Travel

0

21:00 (-1 zi)

Cluj-Napoca

Sala Sporturilor

0

20:20 (-1 zi)

Turda

Teatru, Bld Matei Basarab

15 euro

18:00 (-1 zi)

Tg. Mures

OMV, Str. Gh. Doja

15 euro

20:30 (-1 zi)

Baia Mare

OMV, Bld Independentei

25 euro

21:30 (-1 zi)

Satu Mare

MOL, Drumul Careiului

20 euro

22:00 (-1 zi)

Carei

MOL, Bld. 25 Decembrie

15 euro

21:30 (-1 zi)

Zalau

MOL, Bld Mihai Viteazu

15 euro

21:40 (-1 zi)

Arad

OMV Centura, Calea Zimandului

15 euro

21:00 (-1 zi)

Timisoara

Parcarea Real, Calea Aradului

20 euro

Tariful transferului este valabil pentru dus si intors, si se realizeaza la minim 4 turisti/traseu; numarul locurilor sunt limitate in functie de marimea mijloacelor de transport (4, 8, 15, 19, 48 locuri)


 

 

 

 


 

Ziua 4. Mic dejun. Timp liber pentru plaja (in functie de vreme). Ne îmbarcam în autocar si pornim spre casa. Sosire în tara noaptea.

 

Date de

plecare

Tarif standard in camera dubla

Tarif Early Booking -10%

>1 martie

Tarif

Early Booking client fidel-13%

>1 martie

Tarif

client fidel -5%

Reducere copil sau al 3-lea adult in camera

Supliment camera single

3 mai Pasti

21 iunie Rusalii

239 euro

215 euro

208 euro

227 euro

-15 euro

45 euro

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 20 euro, se va achita doar in caz de nevoie, in ultimele 5 zile inainte de plecare.

Pretul include:

- transport cu autocar clasificat international 3*

- 3 nopti cazare în camere de 2 si 3 paturi cu demipensiune (mic dejun si cina) la hotel 3* în Lido di Jesolo (Lido-Venetia~25 km)

- ghid însotitor

- vizitele din program

Pretul nu include:

- asigurarea medicala si asigurarea storno (optional)

- intrarile la obiectivele turistice din program se achita la fata locului si sunt optionale ~ 20 euro

- ghid local în orasele vizitate (optional)

- taxa vaporetto ~ 20 euro

- transfer din orasele Tg. Mures, Turda, Zalau, Baia Mare, Satu Mare, Carei, Arad, Timisoara - 25 euro/persoana  

- transfer din orasele Sibiu, Sebes, Alba Iulia - 35 euro/persoana 

- transfer din Cluj-Napoca 15 euro/persoana

- taxa de rezervare a unui loc special în autocar : 5 euro/persoana (optional, se achita si se rezerva doar la inscriere!) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar)

 

Guvernul Italiei a inceput in anii precedenti introducerea de taxe de statiune la hotelurile din anumite orase. In cazul in care, aceste taxe se introduc pe parcursul anului 2013 in localitaile unde ne cazam, si vor afecta preturile hotelurilor contractate, clientii vor suporta aceste cheltuieli.

 

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar !

 

 

Vizitatori Online

Avem 44 vizitatori online
Banner
Banner
Banner
Banner